Video/ O bucată enormă de gheață se desprinde formând un tsunami la câțiva metri de turiști

Video/ O bucată enormă de gheață se desprinde formând un tsumani la câțiva metri de turiști

Islanda, o țară fantastică datorită măreției naturii, dar nu trebuie să rămânem prea fermecați în fața acestui scenariu pentru că poate fii extrem de periculos! Acest lucru a fost demonstrat în filmulețul publicat de Hafjall, în care se vede un imens bloc de ghață despinzându-se de pe ghețarul Breidamerkurjokull, lângă litoralul Jokulsarlon.

În imagini se vede un grup de turiști care observă ghețarul. Câteva secunde mai târziu încep să alerge spre țărm, înainte de sosirea valului. Potrivit organizatorilor excursiei, oamenii prezenți pe mal au fost avertizați de această posibilitate. Zona nu este liberă pentru excursioniștii fără o pregătire specială a acestora.

Citește și Un bărbat în vârstă de cel puțin 100 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 20 de ani

“Această zonă este accesibilă numai cu ghiduri de experți și toți turiștii care au fost acolo în momentul prăbușirii au fost avertizați anterior”, a declarat autorul video la mass-media locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.