VIDEO / Momentul sfâșietor în care un om dă să bea apă unui Koala găsită aproape arsă în flăcările din Australia

Animalul a fost dus la un spital din Koala, cu arsuri și răni pe corp după ce a fost rănită în incendiile care devastează Australia. Pe Facebook a fost postat un videoclip sfâșietor în care un bărbat  încearca să ajute un koala care a fost rănit grav de flăcările care se distrug Australia. La începutul acestei săptămâni a fost declarată stare de urgență în țară, iar pompierii continuă să lupte cu peste 100 de incendii care au costat viața a patru persoane și au distrus sute de case.

Emoționanat: 4 fetițe s-au adunat pentru a-și sărbători victoria împotriva cancerului / VIDEO

Se estimează că 350 de koala au murit în incendii în rezervația naturală Lake Innes din New South Wales, potrivit președintelui asociației Koala Conservation Australia, Sue Ashton, ca mai multe aanimale  au fost „arse în copaci”.

koala 1

Spitalul Koala Port Macquarie,  un centru de reabilitare pentru îngrijirea și conservarea koalelor a împărtășit videoclipul unui bărbat pe nume Darrel, care a salvat unul dintre animalele rănite dintr-o zonă de copaci arse și a dus-o în centru.  Darrel umple un pahar  mic cu apă și îl ține în fața lui până când koala începe să bea  încet,  chinuindu-se să deschidă ochii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.