VIDEO / Medicii din New York: „Pentru bolnavi, este ca și când s-ar îneca. Nu subestimați coronavirusul”

SUA a devenit cea mai afectată țară din lume cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Situația este extrem de dramatică în New York : conform declarațiilor guvernatorului Cuomo, 526 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, în timp ce totalul cazurilor pozitive a ajuns la 102.863 .

Unii medici care lucrează în spitalele din New York au apelat la cetățeni, cerându-le să nu subestimeze coronavirusul. “Spitalele rămân fără medicamente. Unele nu au material de protecție pentru medici, asistente,  infermieri sau familiile  pacienților”, spune autoarea imaginilor  Monalisa Muchatuta. “Imaginați-vă că plămânii dvs. sunt plini de lichid, este ca și cum v-ați îneca . În acel moment, aveți nevoie de un ventilator pentru a respira și poate pentru a vă salva viața”

Alerta OMS: ”Tot mai mulți tineri se îmbolnăvesc sau mor de coronavirus”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.