Mare ți-e grădina! Femeia care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat, divorțiază / VIDEO

Femeia care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat de 300 de ani a anunțat că se separă.

O poveste ciudată, într-adevăr, dar să vedem cum reușit o femeie să se căsătorească cu fantoma unui pirat în vârstă de 300 de ani ..

Potrivit Irishmirror Amanda Teague, o femeie irlandeză și imitatoare al faimosului pirat Jack Sparrow, s-a căsătorit la începutul anului 2018 cu fantoma unui pirat vechi de 300 ani care se numește Jack. Amanda a organizat o ceremonie privată pe o barcă de pe coasta Irlandei. Ca să pară o căsătorie legală ea a angajat un bărbat, un preot șaman. După mai puțin de un an, Amanda spune că căsătoria s-a terminat.

Femeia are cinci copii dintr-o căsătorie precedentă.

Amanda a povestit că s-a întâlnit cu fantoma în 2014, când ea era în dormitorul ei, pregătită să se pună în pat L-a descris ca pe un bărbat chipeș cu părul negru. La câtva timp după începutul ”relației”, femaia i-a spus fantomei iubite că nu dorește o relație de ocazie, ci vrea să se căsătorească cu el și să facă o nuntă tradițională în rochie de mireasă. Zis și făcut !

Un alt caz: din cauza religiei refuză o transfuzie de sânge și moare

Dar iată că acestă căsătorie care a durat mai puțin de un an, s-a destrămat.

Potrivit Amandei, la început ”soțul ei ” era foarte atent cu ea și erau foarte îndrăgostiți, dar după un tImp el s-a schimbat. Jack a început să folosească energiile ei pentru intențiile lui egoiste, iar ea a început să aibe probleme de sănătate.

”Jack a transformat o relație frumoasă în ceva urât”, a declarat Amanda

VIDEO CĂSĂTORIEI

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.