VIDEO Lacrimile unei asistente: „Suntem fără măști, America nu este pregătită pentru Coronavirus”

Și-a publicat mesajul disperat pe Instagram: „Mi-am ales viața”. Imaris Vera este o asistentă tânără, în vârstă de 30 de ani, care a ales să renunțe la locul de muncă din cauza absenței de măști  de protecție pentru personalul medical.

Un țipăt de durere care a scos la iveală numeroasele dificultăți ale sistemului de sănătate din SUA în fața situației de urgență Coronavirus: „Nu avem măști, trebuie să mă protejez pe mine și pe familia mea. Departamentul meu a fost transformat într-o unitate Covid-19, dar niciunul dintre noi nu a primit materialul necesar pentru a ne proteja. În cele din urmă, alarma lui Imaris: „America nu este pregătită să facă față urgenței Coronavirus”

Profesorul Charles Lieber, presupusul creator al coronavirusului Covid-19 a fost arestat ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.