VIDEO / În interiorul unei morgi din Iran: coridoarele îmbâcsite de cadavre

Imaginile filmate în Qom, epicentrul izbucnirii Iranului, arată medici în costume și zeci de, ceea ce pare a fi cadavre sunt expuse pe podea.

Acest material pare să arate un coridor al unei morgi din Iran unde sunt aliniate trupurile victimelor coronavirusului. Potrivit jurnalistei iranian Masih Alinejad, persoana care a filmat scena a fost arestată, deoarece oficialii încearcă „să acopere adevăratul număr de decese”.

Citește și VIDEO / Fanaticii religioși iranieni ling sanctuarele și spun că nu sunt „speriați de coronavirus”

În video se aud cuvintele celui car ea înregistrat aceste imagini spunând că medicii nu răzbesc cu cadavrele și că trupurile celor decedați din cauza coronavirusului stau la morgă și mai mult de 5 zile.

În Iran, în fiecare zi, camioane pline de dezinfectanți stropesc străzile, locurile de rugăciune, parcurile publice, coșurile de gunoi, toaletele publice și piețele din Qom, Teheran și alte zone care au avut cazuri de infecție.

Oamenii care locuiesc în astfel de zone au spus că mirosul de dezinfectanți a devenit un „coșmar”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.