VIDEO / În India, cine nu respectă carantina de coronavirus este lovit cu bastonul de poliție

Urgența Coronavirus afectează întreaga lume, iar în India, poliția, pentru a aplica condițiile de carantină, a decis să lovească cu bastoanele pe oricine care încalcă regulile. După cum se poate observa din videoclip, poliția, pentru a împiedica răspândirea virusului mai rapid, este dispusă să pună în aplicare și măsuri dure: cetățeni prinși la bordul unui scuter, au fost invitați călduros să se întoarcă acasă. Cererea verbală a fost apoi însoțită de câteva lovituri bastoane.

Momentele grele cer și măsuri dure, iar poliția din India a decis să facă acest lucru, cerând cetățenilor să rămână închise în casă, să nu se deplaseze pe străzi.

Citește și Coronavirus, SUA alege pe cine să salveze: persoane cu dizabilități și alți pacienți excluși din terapia intensivă

India este cea mai mare blocaj din lume pentru Coronavirus: un miliard și 300 de milioane de oameni nu își pot părăsi casele. Anterior, circula un videoclip în care cetățenii care nu respectau regulile erau opriți și obligați să facă exerciții fizice, cum ar fi genuflexiuni și flotări în mijlocul străzii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.