VIDEO Fără poluare, valurile plajei Acapulco strălucesc din nou pentru prima dată în 60 de ani

Planctul bioluminescent a făcut ca valurile fluorescente ale mării albastre să strălucească, oferind un spectacol impresionant locuitorilor norocoși care au fost martorii fenomenului de-a lungul plajei Puerto Marqués din Acapulco, Mexic și au postat pe fotografii și videoclipuri  minunate.

Imaginile au fost fotografiate luni, 20 aprilie, arată țărmul Acapulco strălucind albastru în timp ce valurile se prăbușeeau pe nisip, eveniment rar produs de „reacția biochimică” declanșată de microorganismele bioluminescente depuse.

Probabil că fenomenul ar putea fi  atribuit în parte lipsei de activitate a oamenilor cauzată de blocarea coronavirusului. Reducerea poluării și lipsa oamenilor în apă ar fi favorizat răspândirea fitoplanctonului luminos.

A lăsat o fetiță Yazida să moară de sete. Un exponent ISIS acuzat de genocid

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.