Video emoționant: un băiețel de 2 ani își ia adio de la tatăl lui decedat

 O mamă a făcut publice imagini emoționante cu fiul ei de 2 ani care își ia “Adio”, cântând  la mormântul tatălui său, care a pierit la vârsta de 33 de ani. Darren Langton a murit subit la doar 33 de ani, din cauze necunoscute, lăsând în urmă o soție neconsolată și pe fiul lor de doar un anișor. Bărbatul a decedat, în octombrie 2017, la doar trei zile după ce fiul lui, Harvey, a împlinit un an.

De atunci, în fiecare duminică, mama și fiul merg la mormântul lui Darren, scrie The Mirror.

Jessica Pillinger,  locuiește în Bournemouth, Dorset și spune că a ales să împărtășească înregistrările și fotografiile făcute cu ocazia vizitelor lor la cimitir pentru a arăta că cei mici nu înțeleg pe deplin ce înseamnă moartea. Neînțelegând ce înseamnă acea piatră de mormânt, Harvey îi arată tatălui care sunt mașinuțele lui preferate, se joacă cu ele pe mormânt și îi cântă tatălui cântecele, povestește Jessica.

Citește și Coronavirus, urgență totală și în Spania. Paramedic: “O femeie mi-a oferit 500 de euro pentru a vedea cadavrul soțului ei mort”

 

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.