VIDEO / Efectul coronavirusului din Thailanda determină maimuțele flămânde la violență

Efectul coronavirusului. Un videoclip publicat pe internet și vizionat de mii de ori în câteva ore documentează episodul care a avut loc în orașul Lopburi , în centrul Thailandei . Sute de maimuțe sălbatice flămânde se luptă în jurul unei banane. Primatele în mod normal sunt bine hrănite de turiști, dar acum vizitatorii au scăzut din cauza virusului care mătură întreaga populație a planetei.

Când una dintre maimuțe a găsit o banană copată zeci de maimuțe flămânde au atacat-o încercând să i-o fure. Practic a început lupta pentru supraviețuire . Imaginile au fost înregistrate ieri dimineață, 11 martie.

Citește și VIDEO / Coronavirus: își linge degetele și apoi se șterge de balustrada din metrou. Arestat

Bărbatul care a fost martor al acestei scene, Sasaluk Rattanachai a spus: „ Arătau mai mult ca și câinii sălbatici decât ca maimuțele. Au înnebunit pentru o gură de mâncare. Nu le-am văzut niciodată atât de agresive”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.