VIDEO / După incendiile din Australia, mai mulți Koala s-au întors „acasă” în copacii lor de eucalipt

După incendiile din Australia, mai mulți Koala s-au întors „acasă” în copacii lor de eucalipt

Incendiile din Australia au ucis aproximativ jumătate de miliard de mamifere, păsări și reptile. Imaginile îngrozitoare cu trupurile animalelor carbonizate au făcut înconjurul lumii.  După urgența incendiilor, în sfârșit totul revine la normal chiar dacă pierderea biodiversității își va lăsa mult timp amprenta.  Australia de Est a fost pusă în genunchi, dar din fericire mai multe animale au fost salvate de organizațiile implicate în salvarea animalelor sălbatice.

Apocalipsa din Australia: jumătate de miliard de animale au fost ucise de incendii

„Suntem fericiți să-i trimitem în sfârșit acasă. Am controlat deja multe zone devastate de incendii și condițiile s-au îmbunătățit într-o asemenea măsură încât micilor koala le va permite să se întoarcă în habitatul lor natural  “, a declarat Kellie Leigh , director executiv al Science for Wildlife.

Sursa:  Science for Wildlife/ Koala Hospital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.