VIDEO / Drama cântăreței Duffy: “Drogată, răpită și violată. Nu puteam cânta cu inima frântă” –

Cu o postare lungă și dramatică pe Instagram, cântăreața galeză Duffy a explicat de ce a dispărut ani de zile de pe scena publică, în ciuda succesului mare în muzica internațională.

“Adevărul este că am fost violată și drogată și am fost ținută captivă câteva zile. Am supraviețuit, dar a fost nevoie de timp pentru a mă recupera”, scrie ea mulțumind jurnalistului care i-a dat puterea să vorbească și să povestească despre lungul drum spre vindecare.

Citește și Usa, o tornadă uriașă a lovit Nashville: cel puțin opt morți

“Nu am vrut să arăt lumii tristețea din ochii mei. Mi-am spus: cum pot cânta dacă am inima frântă”, continuă ea, explicând că va spune mai multe într-un interviu mai lung . Postarea, singura de pe profilul său, a primit mii de comentarii de încurajare și urări de bine.  

Duffy obținuse faima mondială în 2008 cu single-ul Mercy și a câștigat un Grammy pentru albumul său de debut Rockferry. În 2010 a fost lansat al doilea album „Endlessly”. În 2015 a semnat trei melodii din coloana sonoră a filmului Legend cu Tom Hardy, participând și la filmări. Apoi a dispărut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.