Video dezgustător : un chinez mănâncă pui de șoareci vii cu o pereche de bețisoare

Bărbatul se bucura de bucătăria chineză în timp ce bagă șoarecele viu  în sos și apoi îl băgă în gură.

În imagini se vede cum  bărbatul care ia o înghițitură din paharul cu vin și alege un șoricel cu o pereche de bețisoare înainte de a-l înfunda într-un vas de sos.

Nu este clar unde a fost înregistrat videoclipul, dar felul de mâncare pe care omul o avea este cunoscută sub numele de „Three Squeaks” – un fel de mâncare din zona Guangdong în sud-estul Chinei. Puii de șoareci se mănâncă de obicei cu miere și vinuri. Acestui fel de mâncare i s-a dat numele de ”Three Squeaks” deoarece puii de șoareci fiind consumați vii, atunci când sunt prinși cu bețisoarele și introduși în sos, chițăie….

Citește și Coronavirus, în Wuhan se nu se mănâncă numai lilieci ci și koala și pui de lupi

Clipul, despre care se crede că a apărut în 2018, a ieșit la iveală de recent în mijlocul erupției de epidemie a  coronavirusului.

https://youtu.be/JQxK0PWZsP0

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.