VIDEO /Coronavirusul în Iran: medicii și asistentele dansează în spital încercând să ridice moralul pacienților

Medicii și asistentele din Iran care dansează și cântă într-o secție de spital, înarmați cu măști, mănuși și salopete. Scopul oficial este de a ridica moralul populației iraniene lovit de epidemia de coronavirus și de unde provin alte imagini groaznice.

Citește și VIDEO / În interiorul unei morgi din Iran: coridoarele îmbâcsite de cadavre

În Republica Islamică, autoritățile au raportat 92 de decese și 2.922 de cazuri de infecții confirmate. Dar mai multe surse susțin că, în realitate, victimele și persoanele infectate cu Covid-19 ar fi mai multe Videoclipul cu medicii dansatori a fost lansat pe rețelele de socializare și a făcut înconjurul lumii. Mai mult, alți medici și asistente dansează cu un tampon în mână într-o țară în care comportamentul „indecent” este interzis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.