VIDEO / Coronavirus Spania: peste 2.000 de decese iar spitalele au ajuns la limită. Vicepremierul în spital

Numărul de infecții cu coronavirus și decesele în Spania continuă să crească. El Pais raportează în ultima sa actualizare: există cel puțin 33.089 în total, dintre care 2.355 în terapie intensivă. 2.182 au murit, ceea ce a făct ca numerele victimelor să crească  cu 462 în ultimele 24 de ore.

Citește și Coronavirus : „Spitalele din Bergamo sunt pline, oamenii mor acasă „

Vicepremierul Carmen Calvo se află internat la spital pentru probleme respiratorii. Vicepremierul spaniol Carmen Calvo a fost internat în spital pentru o infecție respiratorie, raportează presa spaniolă Surse ale vicepreședintelui citate de El Mundo explică că Calvo a făcut deja testul coronavirus și așteaptă rezultatul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.