VIDEO / Coronavirus: își linge degetele și apoi se șterge de balustrada din metrou. Arestat

Un călător din metrou a fost arestat după ce a fost filmat în timp ce își lingea degetele și apoi le ștergea pe balustrada verticală. S-a întâmplat în Belgia. Autoritatea belgiană de transport, Societe des Transports Intercommunaux de Bruxelles (STIB-MBIV), a declarat că bărbatul era beat și a fost arestat de poliție.

Citește și Coronavirus: primul caz în Lesvos, teamă în tabăra de refugiați Moria

Potrivit Independent , într-un videoclip, împărtășit pe social media, bărbatul dă jos masca, apoi se linge degetele și le șterge de bară. STIB-MBIV a spus: „ Bărbatul era beat a fost arestat de poliție și serviciul nostru de securitate. Trenul de metrou a fost retras din serviciu pentru dezinfectare. Vă mulțumim pentru mesajul dvs. Trenurile noastre sunt curățate în fiecare zi ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.