VIDEO Coronavirus, imaginile sfâșietoare în care un medic care refuză îmbrățișarea fiului

Pe social media imaginile unui medic   care refuză să-și îmbrățișeze fiul, de teama coronavirusului , au devenit virale . Medicul se numește Nasser Ali Al Shahrani și lucrează la spitalul King Salman din Riyadh, Arabia Saudită . A fost chiar el cel care a distribuit imaginile pe rețelele de socializare

Întorcându-se acasă, după o zi lungă la spital, deschide ușa, iar fiul lui când îl vede începe să alerge către el să fie luat în brațe. Medicul se retrage și izbucnește în lacrimi . Bărbatul a explicat de ce a ales să ditribuie videoclipul. Un gest, a subliniat medicul, dictat de nevoia de a sensibiliza publicul cu privire la covid-19 . Un virus teribil și extrem de contagios, care pune în pericol medicii de prim rang și familiile lor.

Al Shahrani a mai explicat că, în mod normal, înainte de ieși din spital și la întoarcerea acasă, el urmează o procedură de sterilizare a mâinilor și hainelor. Totuși, băiețelul de bucurie trebuie să fi scăpat de controlul mamei, nerăbdător să-și salute tatăl. Pe Twitter, videoclipul a devenit viral și a stârnit o serie de comentarii emoționante. Cetățenii nu reușesc niciodată să le mulțumească medicilor care, la fel ca Al Shahrani, se confruntă cu pandemia covid-19 în lupta lor zilnică .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.