VIDEO / Coronavirus, China: ciocniri între poliție și cetățenii din Hubei

După luni de carantină, provincia Hubei din China, este liberă de Coronavirus , cu toate acestea, poliția Jiangxi se teme de o invazie a cetățenilor săi. Zeci de videoclipuri circulă online cu ciocnirile violente între forțele de ordine și civili care se deplasează din fosta zonă roșie.

Cu excepția orașului Wuhan , provincia Hubei nu mai este în pericol, astfel că locuitorii acesteia se pot deplasa pe teritoriu și pot merge și la Jiangxi. Cu toate acestea, poliția locală nu pare a fi de acord și au a instalat un punct de control pe râul Albastru , la granița dintre zone.

Citește și Tragedie în tragedie: internat pentru cancer, descoperă că are coronavirus și se spânzură

Cea mai apropiată stație de cale ferată pentru cei care locuiesc în Hubei este situată dincolo de podul unde a fost instalat punctul de control,  o zonă tactică pe scurt pentru a preveni circulația. Niciun vehicul nu avea voie să treacă prin județul Jiujiang, nici măcar navete autorizate: cetățenii s-au revoltat provocând polițiștii să reacționeze.

https://twitter.com/WBYeats1865/status/1243471626265456640

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.