VIDEO / Coronavirus Challenge: o vloggeriță linge wc-ul dintr-un avion

Americanca Ava Louise a lansat o provocarea personală în mijlocul pandemiei de Covid-19, ”Coronavirus Challenge” primind o avalanșă de insulte și comentarii negative. „Provocarea”  Coronavirusului așa s-ar putea numi,  a fost lansată de tânăra de 22 de ani, sâmbăta trecută, 14 martie, când pe profilul ei de TikTok.

Vloggerița a postat un videoclip în care ar părea fii în baia unui avion, în timp ce linge scaunul de toaletă. Odată terminat de lins tânăra ridică două degete în semn victorie. Dacă scopul tinerei  de 22 de ani era să câștige câteva minute de popularitate, cu siguranță a reușit, deoarece filmulețul a obținut peste 2 milioane de vizualizări în câteva ore. Cu toate acestea, comentariile utilizatorilor nu erau cu siguranță măgulitoare față de tânăra. De fapt, mulți au subliniat „prostia” acestui gest, precum și pericolul.

Citește și Scene șocante la un spital din București: un pacient cu coronavirus a scuipat cadrele medicale

De fapt, dincolo de Coronavirus, toaleta unei băi este bogată în germeni și bacterii, ceea ce poate duce la numeroase boli. După ce a primit avalanșe de insulte, influencerul a fost nevoit să răspundă, afirmând că gestul ei a făcut parte dintr-un experiment social.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.