VIDEO Coronavirus, baletul înainte de a intra pe secție: coregrafia „antistres” a asistenților medicali din SUA

Corornavirus, videoclipurile profesioniștilor din domeniul sănătății de la Spitalul Mercy din Springfield, Missouri au devenit viral pe platforma TikTok. În perioadele de teamă și de tensiune din cauza  situațiile de urgență coronavirus , lucrătorii de sănătate de la Mercy Hospital din Springfield , Statele Unite, au decis să utilizeze metode neștiințifice pentru ameliorarea stresului colegilor și pacienților. De fapt, mai multe videoclipuri au fost publicate pe platforma TikTok în care asistenții dansează înainte de a începe schimbul de secție.

De durere, o tânără de 23 de ani a murit de infarct la înmormântarea mamei sale răpusă de coronavirus

Coregrafiile care au devenit virale  au fost concepute pentru a menține moralul tuturor. În zilele anterioare, un grup de polițiști din Sandbach, un oraș englez din județul Cheshire, începuseră să danseze la notele „Stayin ‘Alive” de Bee Gees. În acest caz, dansul avea menirea de a invita cetățenii să rămână acasă.

@nursekala

Nursing is Cindy’s day job #coronaviruschallenge #nurses #doctors #afterhours @pcimom @brennasue1023 @em.howard @purseynursey4040

♬ DJ Yames Mashup 2 – Dj_yames

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.