VIDEO Coronavirus: 700 de copii cântă la unison ”Nessun dorma” de la distanță

700 de copii închiși în case de teama coronavirusului au dat un spectacol de neuitat!

Inițiativa lansată de Europa Incanto a invitat copiii din Italia și Europa să cânte Nessun Dorma o arie din actul final al operei Turandot, a compozitorului italian Giacomo Puccini. Este una dintre cele mai cunoscute arii pentru tenori dintre toate ariile de operă din toate timpurile Rezultatul este un cor imens, acompaniat de orchestra de muzicieni virtuale EICO Europa Incanto Orchestra, dirijată de Maestro Germano negri (Youtube Europa Incanto).

Rețelele 5G și sănătatea: frica tehnologiei oprește dezvoltarea în Elveția

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.