VIDEO / Casele înghețate de pe Lacul Erie

Casele situate pe malul lacului Erie din Hamburg, în statul New York, au fost complet acoperite cu gheață după o furtună de 48 de ore și temperaturi sub zero. Vânturile puternice au ridicat valuri mari din lac și împreună cu frigul, apa de pe case s-a transformat în gheață care a acoperit acoperișurile, ferestrele și ușile caselor.

Citește și Argentina, s-au găsit listele și conturile bancare a 12 mii de naziști: „Aici sunt banii luați de la evrei”

Deși spectacolul este destul de unic și suprarealist, locuitorii sunt preocupați de daunele pe care greutatea gheții le-ar putea provoca locuințelor lor și speră că guvernatorul să declare o stare de urgență pentru a ajuta cartierul să rezolve situația.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.