VIDEO ”Cadou pentru Salvini” un roman din Italia si-a vandalizat masina si a abandonat-o pe strada

”Cadou pentru Salvini” un roman din Italia si-a vandalizat masina si a abandonat-o pe strada

Românii din Italia sunt nemulţumiţi de modificările Codului rutier care interzic persoanelor care au rezidenţa în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu un vehicul înmatriculat în străinătate.  Supărat că nu își mai poate folosi mașina cu numere românești în Italia, un român a decis să o vandalizeze și o abandoneze.

 

Astfel a scris pe toate toate părțile autoturismului Citroen C3 mesajul „Cadou pentru Salvini”, premierul italian, și-a filmat apoi opera, relatează lecconotizie.com.

 

Te-ar putea interesa și Vieti distruse: un roman de 24 de ani a murit intr-un tragic accident rutier in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.