Victimele coronavirusului în Italia nu dă semne de pace : alți 683 de morți în 24 de ore

Protecția Civilă care a actualizat datele privind victimele și infecțiile din Italia.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat alți 683 de morți (ieri au fost 744), 3.491 de noi cazuri de infecție   (3.612 ieri), ceea ce aduce numărul total de persoane infectate la 57.521.

30.920 de persoane sunt în carantină fără simptome sau cu simptome ușoare și 3.489 în terapie intensivă. Cifra persoanelor considerate vindecate din ultimele 24 de ore este de 1.036, în total  9.362.

Citește și Coronavirus, Crucea Roșie din China: „Închideți totul pentru a vă salva, nu există a doua șansă! ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.