Viața nu ar trebui să fie numai muncă, facturi, probleme și… moarte

Suntem întotdeauna plini de angajamente, într-un ritm frenetic aproape în fiecare zi încă de mic copil.

Trebuie să mergi la școală, la o școală bună,  să treci cu bine peste testele școlare, să mergi la cursuri importante ca să-ți îmbunătățești -ul, să poți să te angajezi, să ai un serviciu bine și să câștigi cât mai mult posibil. Am fost învățați că succesul în viață este ca tu să fii pe primul loc iar alții să asculte de tine. Deci, dacă o persoană atinge aceste obiective, este o persoană materialistă și deprimată? Deci, tot ceea ce contează este să faci bani așa este? Nu! Nu și dacă lipsește restul…Este adevărat că banii nu aduc fericirea, imaginați-vă cei care nu au…

Destin sau fatalitate? Două surori aflate la sute de kilometri distanță au murit în aceeași zi de hemoragie cerebrală

Există anumiți oameni care sunt mult mai săraci, dar sunt mai fericiți decât cei bogați. Oare de ce? Totul depinde de prioritățile noastre! Dacă ne oprim și privim în urma noatră suntem ca hamsterii care aleargă mereu fără a ajunge la nicio destinație.

Viața nostră ar trebui să fie trăită pentru a obține necesarul, petrecând cea mai mare parte a timpului cu cei dragi, cu familiile nostre, cu prietenii, cultivând pasiunile pe care le avem și bucurându-ne de tot ceea ce avem, mult ..puțin, dar trebuie să trăim intens.

Mireasă însărcinată moare cu câteva minute înainte să ajungă la altar: bebelușul a fost salvat

Omul ar trebui să fie în centrul atenției, dar actualul sistem ne pune marginealizează tot mai mult, iar calitatea vieții nostre este din ce în ce mai afectată….

Deci, bucurați-vă din plin de ceea ce aveți, mâine s-ar putea să fie prea târziu….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.