Viața bate filmul: o rusoaică s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv

Rusoaica Marina Balmasheva  în vârstă de 35 de ani, este o vedetă pe Instagram cu aproape jumătate de milion de urmăritori. Locuiește în vestul Rusiei și și-a câștigat popularitatea pe social media după o transformare fizică impresionantă. Femeia era supraponderală și în urmai dietelor a pierdut în greutate revoluționând aspectul ei. Când era tânără și cu multe kilograme în plus, cel care a devenit soțul ei , Vladimir, era doar un copil. De fapt, femeia s-a căsătorit cu fiul ei care acum are 20 de ani.
De curând a publicat o postare în care compară o fotografie actuală a cuplului cu una făcută acum 13 ani, când soțul ei avea doar 7 ani. Acest lucru a fost suficient pentru a stârni indignare pe web și a stârni controverse. Dragostea lor s-a născut sub ochii fostului ei soț  Alexey Shavyrin în vârstă de 45 de ani și tatăl tânărului de 20 de ani. Alexey a descoperit relația dintre cei doi în timp ce trăiau sub un singur acoperiș. Imedicat după aceea Marina a cerut divorțul.

Un copil de numai 5 ani a murit din cauza sindromului Kawasaki

Alexey Shavyrin și Marina Balmasheva au fost căsătoriți 10 ani de zile. Marina i-a mărturisit soțului ei că nu l-a iubit niciodată și nu a fost niciodată fericită cu el. Potrivit Mirror, ea a spus că acum se simte tânără și frumoasă alături de noul ei iubit. Marina îl cunoscuse pe Alexey când era căsătorit și avea deja doi copii. Cei doi au adoptat  5 copii. Autoritățile i-au revocat femeii drepturile părintești.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.