”Veți plăti, Dumnezeu vă va judeca!” Și-a omorât părinții după care s-a sinucis

Două bilete: un bilet cu mesajul ”Blestemați!” și un alt bilet aruncat într-un coș de gunoi cu mesajul ””Veți plăti, Dumnezeu vă va judeca!” carabnierii au găsit într-un sat din Italia din provincia Vicenza.

Acum două zile, o dublă crimă și o sinucidere au șocat peninsula.

O femeie în vârstă de 43 de ani, Silvia Marzaro și-a ucis cu sânge rece părinții Italo și Ubaldina , în vârstă de 85 și 83 de ani cu o doză uriașă de medicamente după care și-a luat viața în același mod. Însetată de ură și de dorința de răzbunare, femeia le-a dat părinților ei un mix de medicamente.

Corpurile fără viață au fost găsite după două zile de la oribila faptă.

În casă, anchetatorii au găsit-o pe Silvia întinsă pe podea cu cordonul de la halatul de baie stâns în jurul gătului. La cap avea o lovitură, semn că după ce a luat cocktailul de medicamente a leșinat și s-a lovit cu capul de tocul ușii. În schimb părinții ei au fost găsiți fără viață în patul din dormitor.

Femeia suferea de o gravă depresie. Anul trecut a mai avut o altă tentativă de sinucidere. Femeia acuza părinții că au născut-o când părinții erau la o vârstă prea înaintată, relatează Messaggero.it

Se așteaptă rezultatele toxicologice cae vor clarifica exact cauzele morții celor doi bătrâni, chiar dacă anchetatorii nu au niciun dubiu…

Te-ar putea interesa și Mama își găsește gemenii legați în secția de pediatrie. Asistenta era plecată să bea o cafea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.