Veniți repede, l-am ucis pe partenerul mamei mele”, dar este un fals: dorea doar să fie eliberat din zăpadă

S-a autodenunțat pentru o crimă falsă pentru a atrage atenția poliției după ce a rămas blocat în casă de zăpada care i-a blocat drumul de acces. S-a întâmplat sâmbătă seara trecută în Ucraina, unde un cetățean a alertat poliția care pretindea că și-a înjunghiat partenerul mamei în piept. După cum a raportat ziarul britanic The Guardian , în timpul apelului telefonic, agenții au fost sfătuiți să meargă și să-l aresteze cu plugul de zăpadă, singurul mijloc cu care ar fi putut să ajungă la el acasă, a precizat Yuliya Kovtun, purtătorul de cuvânt al autorităților Grybova Rudnya, din Ucraina.

Când poliția a sosit la bordul unui SUV, a găsit presupusa vie și nevătămată. Falsul criminal și-a mărturisit planul explicând că serviciile municipale nu au deszăpezit suficient drumul

Citește și Italia, virologul Crisanti: „Blocaj total pentru oprirea variantelor, declararea zonelor roșii nu este de ajuns „

“Imediat după sosire – a continuat purtătorul de cuvânt al poliției -, au descoperit că ruda era într-adevăr acasă, dar sănătos și nevătămat. Nimeni nu l-a atacat”, adăugând că falsul ucigaș “a mărturisit imediat că a făcut un apel fals”.

Acum, însă, riscă o amendă de 119 grivne, egală cu aproximativ 3 lire sterline, pentru raportare falsă. În ultimele zile, Ucraina a înregistrat ninsori record, de aproximativ 50 de centimetri care au acoperit cea mai mare parte a țării, cu temperaturi care au atins minus 12/15 grade.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.