Venezuela, „prizonieri goi și torturați”, un video care a șocat internetul

Venezuela, „prizonieri goi și torturați”, un video care a șocat internetul

Europarlamentarul Antonio Tajani din partidul Forza Italia denunță pe rețelele de socializare „a opta  încălcare a drepturilor omului” de către regimul Maduro. Imaginile sunt cu adevărat îngrozioare: „dezbrăcați și întinși pe jos, sunt presărați cu mâncare în timp ce cocoșii ciupesc din corpurile lor”

Oroare în casa unei badante din Italia: bebeluș mort închis într-o valiză

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.