Venezuela, o navă încărcată cu imigranți s-a scufundat: 14 morți

Guvernul venezuelean a declarat că a găsit 14 cadavre în mare ce o barcă plină cu imigranți care se îndreptau spre Trinidad și Tobago s-a scufundat. Sâmbătă după-amiază, garda de coastă venezueleană a găsit 11 cadavre în apele din apropierea orașului de coastă venezuelean Guiria din sud-estul statului Sucre.

Se pare că barca a plecat pe 6 decembrie cu mai mult de 20 de persoane la bord.

Citește și O fetiță de 3 ani a murit de sete și de foame după ce mama ei a lăsat-o singură în casă și a plecat să-și viziteze iubitul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.