Venezuela. O mamă distrusă de durere merge pe străzi cu fiica sa moartă în brațe

Venezuela. O mamă distrusă de durere merge pe străzi cu fiica sa moartă în brațe

O fată de 19 ani care suferea de malnutriție a murit în brațele mamei sale după ce medicii din Venezuela nu au putut să o îngrijească, din cauza lipsei de curent electric din spital. Sfâșiată de durere, mama sa, Elizabeth Díaz, și-a purtat fiica moartă care cântărea doar 10 kilograme pe străzi, până la morgă.

Potrivit Mirror  medicii i-au spus că nu o pot trata, pentru că spitalul lor nu are curent electric, și au sfătuit-o să meargă urgent la alt centru medical situat în Las Lomas. Diaz a povestit că, pe drumul spre spital, fiica sa a avut convulsii, iar situația s-a înrăutățit până când a simțit că trupul ei s-a liniștit de tot.

0 The heartbreaking footage that lays bare the depth of Venezuelas crisis Mother carries body of her 2

Adolescenta a murit în brațele mamei, câteva clipe mai târziu.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa  și În Venezuela se moare de foame. Locuitorii mănâncă animalele din grădina zoologică

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.