Venezuela, incendiu de proporții pe o plantație: cel puțin 10 morți dintre care 8 copii

Venezuela, incendiu de proporții pe o plantație: cel puțin 10 morți dintre care 8 copii

Cel puțin zece persoane au murit, inclusiv opt minori, iar alte 13 au fost rănite într-un incendiu grav care a izbucnit în orașul Cagua, în statul Aragua, la nord de Caracas. Incendiul a izbucnit pe o plantație de trestie de zahăr, unde muncitorii, în timpul sezonului de recoltare, au dat foc pentru a facilita procesul de tăiere a trestiei.

Citește și Coronavirus, crește alarma: 41 de morți și 1300 de infectați

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.