Venezuela: 80 de copii au murit în spital din cauza întreruperilor de curent

Venezuela: 80 de copii au murit în spital din cauza întreruperilor de curent

“Potrivit unor informații, cel puțin 80 de copii  au murit în secția neonatală a Spitalului Universitar din Maracaibo, Zulia, de la începutul  de joi”.

Acest lucru a fost declarat de senatorul republican Marco Rubio, într-un tweet preluat de  televiziune venezueleana VPItv.

Criza din Venezuela a avut o “transformare catastrofală în ultimele 72 de ore”. Ne apropiem de cele 72 de ore de neglijență, iar perspectiva foametei este acum o realitate pentru mulți “.

Senatorul republican Marco Rubio a subliniat că “dacă ajutoarele  nu vor fi livrate în curând, se teame  o catastrofă fără precedent”.

Între timp, luni, 11 martie, școlile și birourile vor rămâne închise în întreaga țară. Ministrul comunicării, Jorge Rodriguez, îl anunță pe Twitter.

“Guvernul bolivian a decis că luni, 11 martie, să suspende școlile și toate alte activități de lucru pentru a învinge, prin forța adevărului și a vieții atacul terorist brutal împotriva poporului.

“Continuăm să lucrăm pentru recuperarea sistemului național de electricitate”, a scris președintele venezuelean Nicolas Maduro pe Twitter. Și adaugă: “strategia macabră pentru a ne aduce într-o luptă va eșua, vom câștiga!”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.