Veneția s-a trezit peste noapte cu o sculptură ”ciudată” în mijlocul pieței San Marco: un penis din marmură cu …mască”

Un penis din marmură de aproximativ un metru cu mască , cântărind în jur de 200 de kilograme,  a apărut marți dimineață în mijlocul pieței din San Marco din Veneția, Italia . Sculptura neautorizată a rămas expusă timp de câteva minute , după care poliția locală a intervenit acoperind-o cu carton, înainte de a o îndepărta.

Fotografia a fost publicată pe pagina de Facebook Venezia NON è Disneyland . Pare a fi opera unui artist anonim. „Penisul este un simbol al vieții, Veneția este în viață, trebuie să rămână puternică și trebuie să trăiască”, a explicat artistul auto-stilat agenției Dire. „Invită să fii tare, să nu renunți și să te ridici”. Chiar și masca are un sens alegoric: „Restricțiile impuse de coronavirus, distanța dintre oameni, frica de aproapele tău, care este apoi frica de a trăi”.

Un studiu confirmă că cine este dezordonat în viață, trăiește mai mult și este mai inteligent

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.