Vede un păianjen și dă foc casei: o femeie a fost arestată

Vede un păianjen și dă foc casei: o femeie a fost arestată

Potrivit declarației lui Alexcia Berry, femeia nu a reușit să controleze frica și din cauza Arachnophobiei ar putea costa-o libertatea. De fapt, femeia susține că a găsit un  păianjen mare în casa ei și, în panică, a dat foc întregii case cu scopul de a ucide de păianjenul. Incidentul datează din 9 iulie în Missouri.

Un alt camion frigorific plin cu migranți a fost descoperit în parcarea unei autostrăzi

Femeia, a fost filmată de camerele de supraveghere, iar poliția  cercetează cauzele incendiului . Cu toate acestea, versiunea femeii nu i-a convins deloc pe polițiștii. Casa era de fapt considerată una drintre cele mai periculoase din oraș. Potrivit poliției, este posibil ca acea locuință să fi fost un puct pentru vânzare de droguri.

Deși femeia a încercat să convingă poliția despre fobia ei, nu a avut succes deoarece agenții bănuiesc că femeia a dat foc clădirii pentru a scăpa de orice probă care ar fi putut-o conecta la traficul de droguri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.