Vede un copil jucându-se desculț, își dă adidașii jos și îi dă să se încalțe

Vede un copil jucându-se desculț, își dă adidașii jos și îi dă să se încalțe

Acestea sunt gesturile care valoarează  mai mult de o mie de cuvinte, aceasta este povestea lui Guzman Ethan care, la doar 10 ani, și-a dat jos adidașii din picioare și le-a făcut cadou unui alt copil. Fără să se gândească că va rămâne descluț, s-a întrebat în sinea lui: ” De ce acest copil este desculț ?”

Copilul a spus părinții lui nu-și pot permite să-i cumpere și că acasă are o pereche de sandale și nu le poate lua la joacă că se pot strica, îi trebuie să meargă la școală.

Îi acorda prea multă multă atenție copilului: soț gelos și-a împușcat mortal soția

Episodul s-a întâmplat în Brazilia. Imediat ce copilul cu suflet mare i-a înmânat adidașii celuilalt copil era atât de fericit că s-a dus într-o fugă acasă să-i arate mamei sale…. Gesturi care își lasă amprenta, dragostea nu este doar cuvinte, ci și gesturi….  gesturi lipsite de griji și naturale ca acestea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.