Vatican, sancțiuni stricte pentru angajații care nu vaccinează împotriva Covid

Sancțiuni dure pentru angajații care nu vaccinează împotriva Covid. L-a stabilit președintele Comisiei pontificale a statului orașului Vatican , cardinalul Giuseppe Bertello . În timp ce campania de vaccinare gratuită continuă în cadrul Sfântului Scaun cu administrarea celei de-a doua doze programate, primită deja de Papa Francisc și de Papa Emerit Benedict al XVI-lea , cardinalul a emis un decret care prevede sancțiuni severe pentru angajații care refuză să se vaccineze.

Legislația stabilește pentru „lucrătorul care, dovedește motivele de sănătate nu pot fi supuse administrării vaccinului “, transferul ” la sarcini diferite, echivalente sau, în mod implicit, inferioare, garantând salariul corespunzător sarcinilor de origine “.

Citește și Variantele Covid, de la frisoane la dureri de cap. Iată cele 4 simptome principale care vă ajută să înțelegeți dacă ați fost infectat

Pe de altă parte, există sancțiuni diferite pentru angajații care, fără motive de sănătate , refuză să fie vaccinați, care pot ajunge până la „ încetarea raportului de muncă”.

Decretul a fost semnat în 8 februarie și publicat ulterior pe site-ul Vaticanului. Papa Francisc s-a pronunțat ferm în favoarea vaccinării ca modalitate de a preveni răspândirea coronavirusului.

„Este o alegere etică fiindcă te joci cu sănătatea ta, cu viața ta dar de asemenea te joci cu viețile celorlalți”, a declarat acesta în cadrul unui interviu acordat luna trecută televiziunii de stat Rai 1.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.