Vatican: Elveția furnizează documente privind un enorm scandal financiar

Procurorul Sfântului Scaun a obținut ajutor din Elveția în investigarea unui scandal financiar care presupune vânzarea și cumpărarea de bunuri imobiliare. “Oficiul Federal al Justiției a primit o solicitare de asistență în această problemă”, a declarat purtătorul de cuvânt, Raphael Frei, pentru Neue Zuercher Zeitung.

„Cu o notă diplomatică din 30 aprilie 2020, Oficiul Federal a trimis prima parte a documentelor solicitate la Vatican”, a adăugat purtătorul de cuvânt, fără a oferi detalii suplimentare. Justiția Sfântului Scaun investighează presupuse nereguli legate de cumpărarea de către Secretariatul de Stat a unei clădiri din Chelsea, Londra.

Dacă vă pasă cu adevărat de sănătatea rinichilor dumneavoastră, evitați categoric să faceți aceste 10 lucruri!

Autoritatea financiară din Vatican este, de asemenea, suspectată că nu a acționat în mod corect. Potrivit rapoartelor de presă, fondurile de la Pence of Saint Peter au fost folosite în mod eronat, printre altele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.