Variantele Covid, de la frisoane la dureri de cap. Iată cele 4 simptome principale care vă ajută să înțelegeți dacă ați fost infectat

Există 4 simptome principale care acționează ca spioni pentru a înțelege dacă există posibilitatea de a fi infectat de Covid în noile sale variante.

Acestea variază de la frisoane la pierderea poftei de mâncare, de la dureri de cap la dureri musculare. Toate simptomele care se adaugă simptomelor deja cunoscute legate de „primul” Covid, și anume pierderea gustului, mirosului, febrei și tusei persistente.

Citește și Se preface că are cancer și organizează o strângere de fonduri pentru a plăti datoriile legate de jocuri de noroc

Profesorul Paul Elliott, directorul programului REACT de la Imperial, a avertizat că „aceste noi rezultate sugerează că multe persoane cu Covid-19 nu sunt testate și, prin urmare, nu se vor autoizola, deoarece simptomele lor nu se potrivesc cu cele utilizate în sănătatea publică actuală pentru a ajuta la identificarea persoanelor infectate ”.

Studiul comandat de Departamentul de sănătate și îngrijire socială a evidențiat, de asemenea, modul în care simptomele pot varia în funcție de vârstă. În timp ce frisoanele au fost legate de rezultate pozitive la toate vârstele, au fost raportate dureri de cap la tinerii cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, pierderea poftei de mâncare între 18 ani în sus și dureri musculare la persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.