Varianta engleză de Covid ucide un tată de 35 de ani : tata singure două fetițe mici

A murit de Covid la numai 35 de ani . Alfonzia Jackson Jr. a fost ucis de varianta engleză a virusului după ce s-a luptat cu boala mai bine de o lună. Bărbatul, originar din Alabama, locuia de ani buni la Birmingham, avea doar 35 de ani și lasă în urmă o tânără soție și două fetițe mici.

Jackson a început să prezinte primele simptome ale lui Covid în preajma Crăciunului și încet, simptomele sale s-au înrăutățit până când în urmă cu două săptămâni a fost internat la spital în urma unor complicații pulmonare severe. După cum a rezultat din test, bărbatul contractase varianta engleză a virusului care, potrivit experților, pare a fi mai agresivă. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar în ciuda vârstei tinere nu au reușit.

Citește și Alerta din Marea Britanie: „Varianta engleză se schimbă în continuare”

Conform rapoartelor presei locale, nu se știe dacă bărbatul a avut alte boli care i-ar fi putut agrava situația. Știrea a fost dată de soția sa pe rețelele de socializare : ”Nu doresc această durere nimănui atunci când mi-am salutat soțul. Mi-am amintit de ziua în care am spus ”Da” și am promis că vom petrece restul vieții împreună ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.