Varianta Covid, Johnson se gândește la o nouă blocare națională

Boris Johnson sărbătorește Brexit, dar nu poate exclude un nou blocaj național pentru a stopa răspândirea Covid-ului și, în special, a noii variante. Premierul britanic, care ieri a prezentat acordul dintre Londra și Bruxelles ca o victorie, într-o conferință de presă a subliniat necesitatea adoptării unor măsuri mai severe, decât cele deja în vigoare, pentru a opri infecția.

„Credem că va trebui să înfruntăm această perioadă dificilă cu măsuri extrem de severe și rigide”, cuvintele premierului. “Cred că este necesar să atacăm virusul acum pentru a preveni ca situația să scape de sub control în ianuarie”, a adăugat el. „Trebuie să câștigăm timp pentru a vaccina cât mai mulți oameni vârstnici și fragili ”.

Citește și „Va fi un an de suferință”, profeția Babei Vanga pentru 2021

“Am datoria să le spun oamenilor că situația va continua să fie dificilă datorită vitezei cu care se răspândește noua variantă a virusului. Vaccinul vine, speranța devine certitudine și acesta este adevăratul mod în care vom învinge virusul. “a spus el din nou. Oamenii de știință  au reiterat necesitatea de a ajunge la două milioane de doze administrate pe săptămână și de a adopta un blocaj național pentru a evita creșterea deceselor. Se crede că noua variantă este mai contagioasă și, deși nu este mai „rea”, se răspândește mai mult, implicând un număr mai mare de persoane fragile și vârstnicii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.