Vânzătorul îi cere să-și pună masca, clienta refuză și distruge magazinul ( video)

I s-a cerut politicos să-și pună masca,  dar a refuzat și a distrus magazinul. O femeie s-a înfuriat și a distrus un raft plin cu băuturi doar pentru că vânzătorul a invitat-o ​​să respecte reglementările anti-covid. S-a întâmplat în Lingfield, Anglia, unde camerele de securitate au surprins explozia femeii.

Citește și Spania, își lipește vaginul cu super glue și îl acuză pe fostul iubit de răpire și tortură: femeie în vârstă de 36 de ani arestată

Clienta intrase fără mască, așa că vânzătorul, politicos i-a cerut să-și pună masca,  dar femeia să mai stea pe gânduri s-a aruncat asupra raftului cu băuturi aruncând pe jos toate sticlele cuprinsă de o criză de isterie.  Apoi îndreptându-se spre ieșire a dat cu pumnul în geamul de la casa de marcat.

O scenă care i-a lăsat fără cuvinte pe ceilalți clienți prezenți și pe angajații magazinului. Proprietarii au depus plângere, dar polițiștii nu au identificat-o încă pe vinovată.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.