Vântul puternic din Italia face victime! Un român și-a pierdut viața după ce a fost strivit de un copac

Vântul puternic din Italia face victime!

Potrivi presei italiene, din cauza vântului puternic care s-a abătut în peninsulă, un român de 45 de ani și-a pierdut viața după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla bărbatul.

Tragedia s-a produs în Guidonia, provincia Roma. Românul a fost zdrobit în mașină după ce un copac a fost pratic smuls din rădăcini de vâtul puternic.

Românul conducea autovehicolul când a fost lovit în partea din față de un copac. Intervențiile autorităților au fost zadarnice. Românul de 45 de ani a murit pe loc.

Vremea deosebit de rea care s-a abătut asupra penisulei a făcut alte trei victime în regiunea Lazio și răniți în provincia Campania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.