Vând nou-născut, surioara de 4 ani o dau gratis”, este oferta șoc pe un site de reclame online

Un anunț dezgustător. Cuvinte capabile să alerteze poliția, care este acum pe urmele celui care încearcă să vândă un nou-născut  de câteva săptămâni pe Craigslist pentru 500 de dolari. ” Anunțul , care a apărut vinerea trecută stârnind un val de indignare. În postare mesajul este clar și direct: „Vând un nou-născut pentru 500 de dolari. Copilul are 2 săptămâni. Doarme și nu plânge noaptea. Vă dau și hăinuțele . De asemenea, vă ofer gratuit sora de 4 ani ». Mesajul continuă cu autorul postării care spune că locuiește într-un cartier liniștit și lucrează pentru Departamentul familiei din Florida . „Nu vreau să fiu judecat pentru că nu vreau acești copii”, încheie el.

Citește și :  Cuplul ororilor: au abuzat de un copil de 2 ani pentru a produce și vinde video pedopornografice

Departamentul de aplicare a legii din Florida a deschis o anchetă pentru a vedea dacă anunțul este autentic sau dacă este o glumă. Miami Herald  a raportat că agenții au interogat o femeie suspectată că ar fi publicat ” anunțul , dar ea continuă să declare că nu are nicio legătură cu acel anunț.

Nu ar fi prima dată când cineva încearcă să vândă un copil pe Craigslist . În 2017, un cuplu din Tennessee, Deanna Greer și John Cain, au fost arestați pentru că au postat un mesaj pe popularul site de anunțuri care a pus la vânzare un bebelușde cinci luni cu trei mii de dolari. În acest caz, la întâlnirea pentru vânzarea copilului a fost făcută cu un agent sub acoperire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.