Valuri de atacuri xenofobe în Africa de Sud: 10 persoane ucise

Valuri de atacuri xenofobe în Africa de Sud: 10 persoane ucise

Zece persoane au fost ucise în Africa de Sud  în valul de violență xenofobă care a lovit țara, luni și marți, la Johannesburg și Pretoria. Președintele Cyril Ramaphosa a anunțat acest lucru într-un discurs transmis națiunii difuzate la TV, adăugând că una dintre victime „este de naționalitate străină”.

Oroare în Germania, cel mai mare scandal de abuzuri împotriva a 200 de copii: doi pedofili condamnați

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.