Valul-tsumani intr-un parc acvatic din China: 40 de persoane ranite / Video

Incidentul a avut loc în parcul acvatic Yulong Shuiyun, în orașul chinez Longjing, în apropierea graniței cu Coreea de Nord. Potrivit rapoartelor mass-media locale, incidentul a fost cauzat de o întrerupere de curent care a avariat echipamentele electronice din camera de control a imensului bazin care simulează un val de tip tsunami.

 

Valul, în consecință, a fost mai mare decât se aștepta (cel puțin trei metri) lovindu-i pe cei aflați în piscină și aruncându-i unul peste celălalt. 40 de persoane au fost rănite.

 

Citește și Dupa o relatie amoroasa cu nepoata, o ucide din gelozie

 

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.