Val de vreme extremă în SUA, tornade, vânt puternic și ploi: 8 morți

Un val de vreme rea a lovit sudul Statelor Unite , cu tornade , vânturi puternice și ploi abundente , provocând moartea a cel puțin 8 persoane . 3 persoane au murit în Alabama , 3 în Louisiana și 2 în Texas.

Potrivit Serviciului Național Meteorologic, o tornadă și furtuni violente au lovit Alabama în județul Pickens. Printre victimele din Louisiana se numără și un cuplu în vârstă ale cărui cadavre au fost găsite printre dărâmăturile casei lor prefabricate distruse de furtună și un bărbat ucis de un copac care a fost amuls din rădăcini. Mai multe persoane sunt date dispărute, iar numărul morților ar putea crește.

Citește și ”Este o maimuță impertinentă”: un copil de doi ani a fost ucis de mama și amantul ei

S-a emis un avertisment privind vremea extremă și în Mississippi, în timp ce ieri în Missouri, Oklahoma și Arkansas au căzut copaci și stâlpi de electricitate și mai multe case au fost distruse.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.