Văduvul Florin Marin se apără de acuzațiile rudelor răposatului lui soț: ” Este un căutător de aur”

Povestea lui Philip Clements , un fost preot în vârstă care s-a căsătorit cu tânărul model român, Florin Marin , a provocat o senzație. Acum a devenit bogat datorită moștenirii sale. Acuzat că este un „Căutător de aur”, Florin își apără moștenirea.

Philip Clements, fostul preot care a decis să se căsătorească modelul Florin Marin, după moartea soțului, a obținut moștenirea care se ridică la 150 de mii de lire sterline de la asigurarea pe viață, o casă de 100 de mii de lire sterline și o pensie de 2 mii de lire pe lună. O poveste care a atras imediat atenția datorită diferenței de vârstă a celor doi bărbați. Fratele fostului preot, Tony Clements  îl consideră pe tânărul văduv un „vânător de aur”. “Spune că a plâns două zile și  m-a sunat chiar în noaptea în care a murit dar cu siguranță, nu a avut o voce răgușită”, a declarat Tony Clements pentru Daily Mail – ”Trecuseră 40 de minute și deja nu mai plângea. De ce ar vrea un tânăr de 20 de ani să fie alături de un  bătrân de 80 de ani? Nu este nevoie de prea multă știință pentru a înțelege de ce. Nu sunt supărat pe bani. Aș prefera ca fratele meu să fie încă în viață. Lucrul care mă înfuria este modul în care a fost tratat “.

”Este interzis să atingi țâ..le ospătăriței fără să te dezinfectezi” mesajul șoc al unui bar din Spania

La aceste acuzații Florin Marin a vrut să-i răspunde vorbind cu Eamonn Holmes și Ruth Langsford în timpul transmisiei .

Florin a afirmat că a fost foarte fericit cu soțul lui, subliniind că Philip Clements „a fost un domn grozav, un bărbat respectuos și politicos. Am învățat multe de la el în cinci ani.  Într-o relație, vârsta nu contează, dacă există atracție. L-am iubit și încă îl iubesc ”.

În ceea ce privește acuzațiile rudelor soțului ei, care îl consideră un „ căutător de aur ”, Marin a mai spus: „Întotdeauna oamenii cred că atunci când cineva se căsătorește cu o femeie sau bărbat mai în vârstă decât el, este vorba despre bani. Nu, nu este adevărat. Da, mi-a lăsat moștenirea și am fost căsătorit  cu el, sunt soțul lui. Cât despre ceea ce a spus familia lui Philip, nu vreau să discut despre asta. Nu-mi pasă. Mă respect, îl respect pe soțul meu și-l iubesc . A fost un adevărat domn și nu-mi pasă ce spun ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.