Vladimir Putin și-a tăiat din salar și le-a tăiat și tuturor funcționarilor publici

Vladimir Putin și-a tăiat din salar și le-a tăiat din salar și tuturor funcționarilor publici

O palmă în fața dezinformării și a falșilor morliști  care au construit o campanie de noroi împotriva președintelui Rusiei. Vladimir Putin înaintează ca un tanc fără a da un înapoi niciun milimetru. El are consistența și puterea conducerii ruse de partea sa, știe că Occidentul – mai ales acum, când există dezastrul Libiei și pericolul ISIS – are nevoie de ajutorul său, este conștient că multe țări ar putea plăti boicotul economic făcut la Moscova.

Masacrul elefanților indieni, piața neagră culeg victimele

Putin a redus salariile angajaților administrației prezidențiale cu zece procente, dar și ale sale, ale primului ministru și ale altor funcționari publici, au declarat agențiile citând biroul de presă al Kremlinului. Reducerea remunerației a început de la 1 martie și s-a decis deja că va continua până cel puțin pe 31 decembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.