Vaccinul în Statele Unite: posibilă distribuție în noiembrie

Vaccinul împotriva  coronavirusului în Statele Unite ar putea fi distribuit până la sfârșitul anului . Centers for Disease Control and Prevention au solicitat sănătății publice din cele cincizeci de state să se pregătească să le distribuie între octombrie și noiembrie .

Acest lucru a fost raportat de două dintre principalele ziare locale, New York Times și CNN, care au primit confirmarea de la centre că documentele au fost trimise autorităților de sănătate. Anunțul se referă la necesitatea pregătirii unui plan pentru a se asigura că, dacă va fi gata, vaccinul poate fi administrat lucrătorilor din domeniul sănătății și altor grupuri cu risc ridicat în toamnă .

Casa Albă: ”Din cauza OMS, SUA a ieșit din eforturile globale de vaccinare”

Este imposibil să nu subliniem momentul descris, care a ridicat îndoieli cu privire la politizarea vaccinului. Distribuția sa ar putea avea loc de fapt cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale în care Trump și Biden vor concura pentru Casa Albă, programate pentru 3 noiembrie 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.